Jënni J
Instructor

Jënni J

Jag har varit aktiv som truppgymnast i hela mitt liv men det var först i januari 2014 som jag fann löpningen. Jag hakade på mina systrar som bestämt sig för att springa ett 50 kilometer långt trail- och ultralopp i juni samma år. Efter det har det bara fortsatt och jag har sprungit ett flertal kortare traillopp och ultralopp. Det längsta jag har sprungit är 80 kilometer (50 miles). 

Men för mig är det viktigaste inte att springa lopp. För mig handlar det snarare om den otroliga glädje och det lugn jag finner i löpningen. Jag springer för att jag älskar det. För att det inte finns något så härligt som att springa i skogen eller i fjällen, i den friska luften, i ett med naturen. 

Det är så otroligt häftigt att något så simpelt som att vistas i naturen i ett par löparskor kan ha så stor effekt på en människa. Löpningen har förändrat min världbild. Den har varit min guide i vått och i torrt och i slutändan har den faktiskt gjort mig till en lyckligare människa. Och nu vill jag förmedla denna magi till resten av världen. En människa, en löptur i taget drömmer jag om att inspirera andra till att uppskatta löpningen som något mer än bara flås och andfåddhet. 


Jënni J är instruktör för

No activities this week

Share on Facebook