Science Park

I stora luftiga lokaler med högt till tak ligger Campus1477 Science Park. Tidigare var hela området en del av det svenska försvaret och vår anläggning var då ett stall. Den interiöra karaktären från stallets tid är kvar och inger en skön känsla med öppna ytor.

 

Gym

Här erbjuder vi ett brett utbud av maskiner, fria vikter och kabelmaskiner för traditionell gymträning. Dessutom erbjuder vi funktionell träning med bland annat kettlebells och en egen avdelning för CrossFit med rigg, racks, ett specialbyggt podium m.m. så att du kan köra egna WODs. Vi har också suspension training i TRX som ger stabilitet, balans, styrka och flexibilitet med hjälp av den egna kroppsvikten som motstånd. Gymmet har crosstrainers och cyklar, visuella träningsbanor, program (LF connect) som gör att du kan skapa dina träningspass på plats eller via din mobil/dator och ta del av din statistik.

 

 

Klättring

Repklättring på 12 meter hög vägg. Bouldervägg.

 

 

Salar

  • Stora salen - gymnastiksal för gruppträning och boll- och racketsporter.
  • Lilla salen - gruppträningssal

Parkering

På grund av byggnationer i Science Park-området är parkeringssystemet ändrat. Detta gäller för fri parkering när du tränar hos oss: 

T o m kl 15.30 gäller:
Platser finns på kortsidan av huset. Be om en p-dekal i receptionen. Lämna alltid tillbaka p-dekalen när du tränat färdigt.

Fr o m kl 15.30 och helgdagar gäller:
Hämta ett p-tillstånd i vårt bokningssystem. Parkeringen gäller under 3 timmar på våra ordinarie parkeringsplatser. 

Fr o m kl 17.00 och helgdagar gäller:
Även parkering på tillgängliga platser i parkeringshuset

Dela på Facebook