Science Park gym

I stora luftiga lokaler med högt till tak ligger Campus1477 Science Park. Tidigare var hela området en del av det svenska försvaret och vår anläggning var då ett stall. Den interiöra karaktären från stallets tid är kvar och inger en skön känsla med öppna ytor.

 

Gym

Här erbjuder vi ett brett utbud av maskiner, fria vikter och kabelmaskiner för traditionell gymträning. Dessutom erbjuder vi funktionell träning med bland annat kettlebells och en egen avdelning för CrossFit med rigg, racks, ett specialbyggt podium m.m. så att du kan köra egna WODs. Vi har också suspension training i TRX som ger stabilitet, balans, styrka och flexibilitet med hjälp av den egna kroppsvikten som motstånd. Gymmet har crosstrainers och cyklar, visuella träningsbanor, program (LF connect) som gör att du kan skapa dina träningspass på plats eller via din mobil/dator och ta del av din statistik.

 

 

Klättring

Repklättring på 12 meter hög vägg. Bouldervägg.

 

 

Salar

  • Stora salen - gymnastiksal för gruppträning och boll- och racketsporter.
  • Lilla salen - gruppträningssal

Parkering

Detta gäller för fri parkering i Science Park när du tränar hos oss: 

Vardagar före kl 15.30:
Vi har tillgång till åtta p-platser i hela Science Park som medlemmar kan använda. Platser märkta med tillstånd eller avgift kan användas. Max 2 tim. Förhyrda platser kan ej användas. Anmäl dig på vår parkeringslista i receptionen.

Vardagar efter kl 15.30 och alla öppettider på helgdagar gäller:
Hämta en p-biljett i vårt bokningssystem i entrén. Tillståndet gäller i 3 timmar på platser märkta med tillstånd. Förhyrda platser och platser märkta med 2 timmar kan ej användas.

Dela på Facebook