Jenny E
Instructor

Jenny E

”Här gör DU en resa genom DIG SJÄLV, fram till DIG SJÄLV”, sa en av mina gurus under min yogalärarutbildning i Nepal. Det uttrycket fastnade hos mig.

Yogan har nämligen blivit en slags fristad för mig, där jag inte behöver anpassa mig efter vad jag tror andra vill att jag ska göra. Jag får lyssna inåt och uppmärksamma vad som faktiskt är mitt eget, både i kroppen och själen.

Yogan har också blivit mitt mest användbara verktyg för att kunna må bra i livet, eller ibland bara för att klara av det. När jag virvlar bort i starka sinnesintryck och yttre påfrestningar blundar jag och hittar inre trygghet i det Tredje Ögat mellan ögonbrynen. När det är långt kvar till eftermiddagskaffet kan jag pigga upp kroppen med en andningsövning. Och när jag går till gymet är jag nu mer närvarande i varje liten del av kroppens rörelser.

Det är det här jag vill förmedla under mina yogapass på Campus 1477. Jag vill att yogan ska vara en tillåtande och öppen plats där du kan andas ut. Och in. Jag vill sprida inspiration om hur mycket som ryms inom yogan - de fysiska övningarna och andningsövningarna som gör din kropp frisk, men också meditationen och filosofin som tar hand om själen. På så sätt kan vi lära oss mer om oss själva, och om hur vår kropp och vårt sinne faktiskt hänger ihop.


Jenny E är instruktör för
Monday 17/12
Time Type Location Instructor Status  
20:05 - 21:00 Hatha Yoga 55 min Lilla salen (Blåsenhus) Jenny E slots left: > 20 Book
Share on Facebook