Personlig Tränare sökes

Campus1477 söker en personlig tränare

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande. Du är en person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas.

Campus1477 söker dig som vill satsa helhjärtat på ett yrke som Personlig Tränare. Vår anläggning och lokaler är moderna och fräscha och utanför har vi både grönområde och löparspår. Detta skapar en idealisk förutsättning för att träna med dina kunder.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar din egen framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar och nya.

Här finns även möjlighet att växa i din roll, bli en del av vårt kompetensteam och arbeta för att ta fram nya träningsprodukter.

Vi söker dig som är intresserad av andra människor och har lätt för att kommunicera. Du har en förmåga att entusiasmera och du gillar att vara med och se andra människor utvecklas. Du delar vår mening att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil. Du har som ambition att arbeta minst 20 timmar eller mer per månad.

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning.

Du kommer att arbeta på timmar, men det går också bra om du har egen firma.

Skicka en presentation av dig och ett CV till simon.andersson@campus1477.se . Vem är du och vilken PT är du. Det är positivt om du är erfaren och har jobbat med yrket tidigare, men vi ser också positivt att du är nyutbildad och redo att börja din PT karriär

Dela på Facebook