Samuel Svensson

Samuel Svensson

Nivå 1

Din hälsa är en investering värd att göra.

Allt för många ser träning som ett nödvändigt ont. Då missar man lätt det roliga som kommer med träningen, den personliga utvecklingen och den positiva påverkan den har på alla delar av livet. Träning gör dig stark som människa, både fysiskt och mentalt. Först när man själv upplever den känslan kan man förstå det.

Oavsett vilka mål du har med din träning kommer jag finnas där för att motivera och utmana dig, och påminna dig om allt det positiva som kommer med din träning. Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

Jag har tränat och idrottat hela mitt liv, och jag vet vilken otroligt positiv påverkan det kan ha på ens liv. Med det sagt vet jag även vad konsekvenserna kan bli om du tränar felaktigt. Just därför ser jag det som mitt mål att förmedla mina kunskaper för att du ska kunna utvecklas och förändra ditt liv till det bättre.

Min träningsfilosofi är att man alltid ska försöka utmana sig på nya sätt och att du ska kul på vägen. Ett stort fokus läggs på styrka och funktionalitet för att göra det möjligt för dig att fullt ut omfamna livet oavsett din ålder, dina förutsättningar, utgångspunkter och personliga mål.

Hoppas att du har lust att tillsammans med mig upptäcka allt det roliga som har med träning att göra!

Välkommen att utmana dig själv!

Utbildning
Lic. personlig tränare - Intensive PT

 

KONTAKTA/BOKA

samuel.svensson@campus1477.se

076-785-8858

Dela på Facebook