Det här är Campus1477

 

 

Vilka är vi?

Vi är en ideell förening som ägs helt av studenter: Uppsala Studentkår, Farmacevtiska studentkåren och Kuratorskonventet (som representerar samtliga 13 studentnationer i Uppsala).

Campus1477 är studenternas träningsverksamhet. Sedan 1968 har vi erbjudit Uppsalas studenter tillgång till professionell träning – tidigare som organisationen Studenthälsan i Uppsala, idag som Studentmotion1477.

"Så mycket mer än ett vanligt gym"

Träning kan vara precis vad du vill. Hos oss finns allt från gym, gruppträning och spinning till bollsporter och klättring. Välj att träna själv, eller som forward i ett fotbollslag. Vi vill inspirera dig till att anta nya utmaningar. Kom in till oss och testa spinning, yoga, kettlebells, basket, beachvolleyboll, dans och mycket mer.

”Det är ett sånt kreativt utbud av pass, man får testa nya spännande träningsformer och blir peppad och inspirerad”

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få en regelbunden träningsvana. Därför lägger vi stor vikt vid att utveckla och erbjuda varierad och bra träning för alla. Våra instruktörer tar hand om dig och vet hur du bäst utför olika träningsformer. De vet också hur du får ut maximalt av din träning.

"Här finns något för alla!"

Campus1477 – Studenternas träningsställe

Campus1477 finns på rätt sida ån, mitt i universitetsstråket i vår anläggning i Blåsenhus (sedan 11 januari 2010). Det är lätt att motivera sig att komma iväg när träningskläderna är packade på morgonen och träningen finns på vägen till eller från studierna. Här får du en paus från plugget, kan hämta energi och samtidigt träffa nya och gamla kompisar.

Campus1477 – Alla är välkomna

Campus1477 drivs av Studentmotion1477 i Uppsala, men även du som inte är student är varmt välkommen till oss! Vårt breda utbud i fantastiska lokaler gör det lätt att trivas och hitta träning som funkar för just dig. Kom in och testa om du inte har upptäckt oss ännu!

Träna tillsammans

Att träna tillsammans är en stor del av idén med Campus1477. Här är det lätt att umgås, samtidigt som du gör något bra för din kropp och hälsa.

 

Hela utbudet på ett träningskort!
Inga dolda avgifter

Vi har inga dolda avgifter! Ingen startavgift och inga kostnader tillkommer när du köper ditt kort. Se våra priser här (länk)

 

Välkommen att upptäcka Uppsalas bredaste och mest annorlunda träningsutbud!

 

Dela på Facebook