Bouldering

Direkt vid entrén på Campus1477 Blåsenhus möts du av vår bouldervägg. Upptäck en rolig träningsform som tränar hela kroppen! Boulderklättringen på Blåsenhus är öppen för alla medlemmar, övriga betalar entré. Drop-in gäller.
Klätterskor krävs när du boulderklättrar. Har du inte egna kan du hyra i receptionen. Det finns även en boulderklättervägg på Science Park, men här krävs behörighet för repklättring för tillträde.

PRÖVA BOULDERKLÄTTRING

Ett bra tillfälle för dig som är nyfiken på boulderklättring är på tisdagar 18.00–19.00. Under denna timme finns en instruktör på plats som kan ge råd och tips om hur du kan komma igång med bouldering. Pris: Gratis för alla medlemmar. För icke-medlemmar ingår det i entréavgiften 130 kr, dvs tillträde till anläggningen ger tillträde till boulderklätterväggen. Boka i förväg i app eller hemsida eller drop-in strax före aktiviteten. Krav: klätterskor (kan hyras på plats för 50 kr). 

OMBYGGNAD AV LEDER HT 2018/VT 2019

Ombyggnad av boulderväggen på Blåsenhus sker följande tillfällen: 24/8, 10/9, 1/10, 5/11, 3/12, 7/1, 4/2, 4/3, 8/4, 6/5. Väggen är öppen dessa datum.

GRUPPBOKNING BOULDERKLÄTTRING

Vi erbjuder pröva på-klättring och kurser i olika former och nivåer, för skolklasser, företag och andra grupper. På begäran kan vi skräddarsy kurser både på grundläggande och avancerad nivå, både i boulderklättring och repklättring. För information och bokning kontakta Dimitrios Boukaras, tel 018-471 69 52.

GRUPPBOKNING – PROVA PÅ

Priser grupper
Alla dagar pris 280 kr/deltagare. All utrustning ingår. Minst fyra och max åtta deltagare per timme.
En timme med instruktör, sedan fri boulderklättring.

Skolor
Vardagar t.o.m. kl 16.00.
80 kr/elev och timme. Minst sju och max femton deltagare per timme.

Dela på Facebook