Vår anläggning

Campus1477

Vår anläggning har ett stort utbud av gym, gruppträning, bollsporter och bouldering.

Gymmet är välutrustat och varierande som passar för alla typer av träning. Gymmet har ett bra utbud med fria vikter, kettlebells, hantlar, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Det finns även ytor för TRX, pilatesbollar, foamrollers där du kan fokusera på balans, bålstabilitet, rörlighet och traditionella stretchövningar.

Vår anläggningt har en väldigt trevlig träningsatmosfär. I kundundersökningar vi genomfört så lyfts ofta den goda stämningen bland våra medlemmar som tränar. Musiken vi spelar i gymmen är från Spotify och är en blandning av olika genrer. Behöver du värma dig efter passet har vi bastu i våra omklädningsrum.

 

GYMINTRODUKTION – KOM IGÅNG I GYMMET

Är du ny i gymmet eller vill lära dig mer om styrke- och konditionsmaskinerna? Du som är medlem hos oss kan boka en kostnadsfri gymintroduktion. Vid en introduktion får du information och en demonstration så att du kan komma igång med din träning i gymmet. Vi visar styrke- och konditionsutbudet och du får en genomgång av inställningar och de olika typer av utrustning du kan välja bland. Du får även med dig ett basprogram som du kan komma igång med.

Upp till två personer kan bokas vid en instruktion – boka gärna tillsammans med en kompis! Det är bra att boka en introduktion på det gym du oftast tränar. 

Läs mer och boka en plats här

 

Parkering

Kör du bil till oss? På Blåsenhus kan du (i mån av plats) parkera gratis från och med 15.30 på vardagar och alla tider på helger och helgdagar. Hämta en parkeringsbiljett genom att dra ditt träningskort i vårt bokningssystem i entrén och trycka "Parkeringstillstånd" längst ned på skärmen. P-biljetten gäller i tre timmar.

 

Dela på Facebook