Abonnemang

Abonnemang och startavgifter

Det ska vara lätt att komma igång – Inga start- eller årliga föreningsavgifter.

Det ska vara små trösklar för att komma igång med träningen. Därför så har vi inga startavgifter på våra abonnemang. Det abonnemanget kostar är det du betalar när du tagit ett beslut på att börja träna hos oss.

Studenter har bättre pris, men alla är välkomna. 

Campus1477 ägs av studentorganisationer och har ett utbud anpassat för studenter. Men du behöver inte vara student för att träna hos oss. Alla är välkomna hos oss så länge du är 15 år eller äldre.

Vad behöver du göra för att komma igång?

Gå in på vår sida och tryck på ”bli medlem”. Fyll i uppgifterna så att du finns i vårt kundsystem. Det går även att fylla i uppgifterna på plats. Men för att spara tid så är det enklast att göra det i förväg. Personal finns alltid på plats under våra öppettider.

Provträning

Hos oss kan du som ny kund provträna gratis vid varje terminsstart. Efter terminsstart så kan du köpa ett kortare abonnemang, som ett veckokort eller månadskort, för att testa oss och känna av anläggningen och dess utbud. Känner du sedan att du är nöjd efter testperioden så drar vi av det på det abonnemanget du tycker passar dig bäst. Vårt mål är att du trivs hos oss och stannar länge.

En bredd av abonnemang

Vi har en stor bredd av olika typer av abonnemang, från en vecka till ett år. Priset blir mer fördelaktigt ju längre tid du väljer att binda ditt abonnemang.

Dela upp kostnaden av ditt träningskort

Våra autogiroabonnemang är fördelaktiga för dig som inte vill lägg ut en större summa på en gång.

Möjligheter att pausa sitt medlemskap

Många gånger så kan studierna ta dig till andra städer eller länder. Har du ett 12 månaders abonnemang så kan du pausa ditt medlemskap upp till 6 månader. Se ”studier på annan ort”.

Men vi vet också att många lämnar Uppsala under till exempel sommaren för att åka till andra städer för sommarjobb eller umgås med sina familjer. Se ”frysningar av abonnemang” för mer information.

Frysning av kort
Om du har ett 12-månaderskort (även 12 mån autogiro) kan du frysa kortet max 60 dagar. Varje frysning kostar 150 kr (vid frysning på distans tillkommer 50 kr). Antalet gånger du kan frysa kortet är inte begränsat, dock är totala antalet ”frysningsbara” dagar 60. Som student får du också frysa ditt kort upp till 6 månader vid studier på annan ort. Vid skada eller sjukdom fryser vi ditt medlemskap kostnadsfritt mot läkarintyg.

Upplösande/överlåtelse av träningskort
Årskorten kan, mot en avgift på 250 kr, överlåtas till en annan person till giltighetstidens utgång. Det är med andra ord tillåtet att ”sälja” sitt kort om man inte längre har möjlighet att träna hos oss. OBS! Gäller endast årskort.

Klubbsverige

Vi har ett samarbete med Klubbsverige för dig med 12 månaders abonnemang som gör att du kan gästträna hos andra knutna träningsanläggningar för billig peng. Perfekt när du ska ut och resa. Se Klubbsverige för mer information om hur du aktiverar detta och vilka träningsanläggningar som du kan besöka.

 

Full prislista på samtliga abonnemang

Dela på Facebook