Abonnemang

Nedan kan du köpa abonnemang online

Du behöver först skapa ett konto genom att registrera dig här om du inte gjort det redan eller är medlem.

Sedan efter att du har köpt kort i din kategori ( student eller övriga)  hämtar du ett kort i vår reception.

Där verifierar du också om du är student och tar ett kort för inpassering

 

Abonnemang och startavgifter

Det ska vara lätt att komma igång – Inga start- eller årliga föreningsavgifter.
Det ska vara små trösklar för att komma igång med träningen. Därför så har vi inga startavgifter på våra abonnemang. Det abonnemanget kostar är det du betalar när du tagit ett beslut på att börja träna hos oss.

Studenter har bättre pris, men alla är välkomna. 
Campus1477 ägs av studentorganisationer och har ett utbud anpassat för studenter. Men du behöver inte vara student för att träna hos oss. Alla är välkomna hos oss så länge du är 15 år eller äldre.

Vad behöver du göra för att komma igång?

Gå in på vår sida och tryck på ”bli medlem”. Fyll i uppgifterna så att du finns i vårt kundsystem. Det går även att fylla i uppgifterna på plats. Men för att spara tid så är det enklast att göra det i förväg. Personal finns alltid på plats under våra öppettider.

Provträning

Hos oss kan du som ny kund provträna gratis vid varje terminsstart. Efter terminsstart så kan du köpa  ett 7 dagars, för att testa oss och känna av anläggningen och dess utbud. Känner du sedan att du är nöjd efter testperioden så drar vi av det på det abonnemanget du tycker passar dig bäst.  Vårt mål är att du trivs hos oss och stannar länge.

Dela upp kostnaden av ditt träningskort

Våra autogiroabonnemang är fördelaktiga för dig som inte vill lägg ut en större summa på en gång.

Frysning av kort (pausa sitt medlemskap)

Våra autogiroabonnemang är fördelaktig för dig som inte vill lägga ut en större summa på en gång.

Men vi vet också att många lämnar Uppsala under till exempel sommaren för att åka till andra städer för sommarjobb eller umgås med sina familjer. Om du har ett 12-månaderskort (även 12 mån autogiro) kan du frysa kortet max 60 dagar. Varje frysning kostar 150 kr (vid frysning på distans tillkommer 50 kr). Antalet gånger du kan frysa kortet är inte begränsat, dock är totala antalet ”frysningsbara” dagar 60.

Du som har obundet abonnemang kan också frysa efter 3 månader.

Vid skada och sjukdom

Vid skada eller sjukdom fryser vi ditt medlemskap kostnadsfritt mot läkarintyg.

Frysning - Studier på annan ort

Många gånger så kan studierna ta dig till andra städer eller länder. Som student får du också frysa ditt kort upp till 6 månader vid studier på annan ort. Du behöver fylla i en blankett som du får av oss i receptionen samt antagningsbevis på dina studier utomlands. Frysningen medges endast under den tid studier bedrivs, men högst 6 månader. Kostnaden för frysningen är densamma som vid vanlig frysning eller frysning på distans

Upplösande/överlåtelse av träningskort
Årskorten kan, mot en avgift på 250 kr, överlåtas till en annan person till giltighetstidens utgång. Det är med andra ord tillåtet att ”sälja” sitt kort om man inte längre har möjlighet att träna hos oss. OBS! Gäller endast årskort.

 

 

Full prislista på samtliga abonnemang

Dela på Facebook