Instruktörer sökes

Passion för träning? Vi söker instruktörer!

Vill du få andra att svettas med ett leende på läpparna? Är du bra på att inspirera andra? Vill du påverka till hälsa och rörelseglädje? Vill du vara med i vårt härliga instruktörsgäng? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor. Du får chansen att utvecklas som ledare, att dela med dig av din träningsglädje och att inspirera på Uppsalas bästa arbetsplats! Vi skapar förutsättningar för att ge dig möjlighet att växa och utvecklas som ledare genom att investera ett stort engagemang i dig. För att lyckas krävs hög social kompetens och känsla för personlig kommunikation. 

 

Vi söker instruktörer till dessa pass!

- Spinning & Body Pump.

Välkommen att skicka din intresseanmälan till: Patric Ekström Ange vilken typ av pass du vill instruera.


Är du lic. Personlig tränare, kontakta simon.andersson@campus1477.se

Att vara instruktör på Campus1477

Vi på Campus1477 strävar alltid efter att inspirera våra medlemmar till regelbundna, hållbara träningsvanor med smart, skön och rolig träning. Som gruppträningsinstruktör hos oss är det viktigt att du delar vår vision och arbetar helhjärtat för att ge medlemmarna en positiv upplevelse som ger energi och effekt på hela livet. Vi är ett glatt team på cirka 100 instruktörer med olika inriktning. Förutom att hålla gruppträningspass träffas vi regelbundet kring andra aktiviteter som workshops, internutbildningar, etc.

Dela på Facebook