Student Cup Spikeball - 16/5

Vi återupprepar succén från förra året och kör en Spikeball-Cup för studenter och likasinnade även i år. Alla är välkomna oavsett om du spelat tidigare eller aldrig testat förr.

"Spikeball Student Cup" är en del av Uppsala universitets satsning på studentidrott i Uppsala. Syftet är att erbjuda studenter och likasinnade roliga idrottsaktiviteter för att stimulera träning, hälsa och gemenskap. ”Spikeball Student Cup” är öppen för alla oavsett om du spelat förr eller är vill testa för första gången. Välkommen!

Det är en mixad cup som är öppen för alla så vi gör ingen skillnad på om laget består av kille/kille, tjej/tjej, kille/tjej eller "annat". Alla möter alla. Syftet med cupen är att vi ska ha roligt och att alla ska känna sig som vinnare, även om bara ett lag kan bli segrare. 

Spikeball Student Cup" är en del av studentnationernas och Uppsala universitets satsning på studentidrott i Uppsala. Syftet är att erbjuda studenter roliga idrottsaktiviteter för att stimulera träning, hälsa och gemenskap. "Spikeball Student Cup" är öppen för alla studenter.

  • Plats: Utanför Campus1477
  • Tid: 17:30 - ca 20:30
  • Tvåmannalag
  • Max 24 lag
  • Anmälningsavgift: Gratis!

Anmälan:
OBS! För att delta måste du registrera dig på Fwango

Vad är Spikeball?

Vill du testa Spikeball innan cupen så är du välkommen på våra Spikeball-pass på Campus1477 på torsdagar och söndagar som vi erbjuder i samarbete med Uppsala Roundnet Club. Du bokar in dig på passen genom att bli (gratis) "Studentidrottsmedlem" på Campus1477 och använder aktivitets-/pass-appen. 

Dela på Facebook