Utbud

PT 60 min

För dig som är lite mer osäker på träning och behöver mer fokus på specialprogram som passar dina behov. Är du inte van vid träning kan din PT vägleda dig och hjälpa dig att hitta vägen till en sundare livsstil. PT60 kan också passa dig som vill avancera i din träning till friare övningar som kräver mer av balans och koordination, eller dig som vill köra kombinationspass med både kondition och styrketräning. Har du en skadehistorik eller behöver hjälp med rehabilitering av en skada bör du ha lite längre tid för att bygga upp din träning. 

PT for 2

Ett socialt träningspass där du kan träna tillsammans med en kompis, partner eller familjemedlem för att hitta extra motivation i er träning.


PT - Test

Om du vill mäta dina resultat kan du boka en tid med din PT och testa styrka, balans och kondition. Ni träffas en gång och lägger upp en startnivå för att sedan följa upp och se ett förbättrat resultat. Vi rekommenderar att du köper ett paket så att du kan få hjälp mellan start och uppföljning. Ett utmärkt verktyg för att mäta om du har blivit starkare, uthålligare, smidigare och mer balanserad.

PT Nutrition

Har du frågor kring kost för att effektivisera resultaten av din träning kan du boka din PT för konsultation. Om du har enklare frågor kan din PT hjälpa dig med nutrionsfrågor under ditt ordinarie PTpass.

PT Outdoor

På Campus1477 finns goda möjligheter för utomhusträning. Funktionella övningar och möjligheter att bättra din löpning finns direkt utanför dörren.

PT 5

För dig som vill köra flera pass tillsammans med en PT. Du får ett lägre pris än när du köper enstaka tillfällen.

PT 10

När du vill träna tillsammans med en PT under en längre period, köp vårt paket med tio träningstillfällen. Vi rekommenderar ett paket om du är ovan att träna eller vet att du lätt kommer ur kurs med motivation och målsättning. Din rabatt blir större när du köper vårt stora PT-paket.


PT Konsultation

Om du inte vet vilket upplägg som passar dig, kontakta en PT som gör en bedömning av din situation. Vid första mötet lägger ni en plan på vad som skulle fungera bäst för just dig. Vill du ha tid för konsultation – boka in en PT och få råd, tips och återkoppling på dina frågor och behov.

 

TESTER

Vad har du för mål med din träning? Vill du må bättre, bli starkare, eller kanske klara en mil under 60 minuter? Genom olika mätningar kan du hålla koll på din utveckling.

HÄLSOANALYS

Ett översiktligt test av hälsa, kondition och styrka.

KONDITIONSTESTER/STYRKETESTER

Vi mäter din kondition och/eller din styrka utifrån dina specifika mål. 

Dela på Facebook