Studentidrottsambassadör

För att fler att fler studenter ska upptäcka studentidrotten i Uppsala så engagerar vi Studentidrottsambassadörer som hjälper till att både sprida information och inspiration om studentidrott, men också är med på ger förslag på roliga aktiviteter och evenemang och hur vi kan utveckla studentidrotten. 

Som Studentidrottsambassadör ställer du upp precis så mycket som du har tid och lust med. Det kan handla om att berätta om Studentidrott på mässor och event i studentlivet i Uppsala, marknadsföra aktiviteter i såväl digitala som fysiska kanaler. Men det kan likaväl handla om att vara med och planera vad vi ska erbjuda för aktiviteter och evenemang och hur vi ska utveckla studentidrotten att locka fler studenter att delta. 

Som Studentidrottsambassadör kan du också vara med och leda idrotts- och motionsaktiviteter som riktar sig till studenter. Utomhus såväl som inomhus. Veckovisa såväl som enstaka. Det kan vara löprundor, vandringar, utflykter, lekar, frisbee, brännboll, klättring, skidresor, spikeball, eller "vanliga" klassiska idrotter som lagspel eller individuellt.  Aktiviteterna ska vara öppna för alla och syftet ska vara gemenskap, glädje, motion och hälsa. 

Som Studentidrottsambassadör och ledare för aktiviteter får du ett arvode på 150 kr/aktivitet och insats 

Är du intresserad? Hör av dig till jens.lindquist@campus1477.se

Dela på Facebook